Корисничка поддршка: 02 2772 272


Poco F4 GT 5G 12GB RAM/256GB
Poco F4 GT 5G 12GB RAM/256GB
Poco F4 GT 5G 12GB RAM/256GB
Poco F4 GT 5G 12GB RAM/256GB

Xiaomi

Poco F4 GT 5G 12GB RAM/256GB

40,000.00 ден


Достапни бои:

Задолжително одберете варијација!

Слични производи

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.