Корисничка поддршка: 02 2772 272


Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB
Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB
Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB
Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB
Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB
Xiaomi Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB

Xiaomi

Mi 13T 5G 12GB RAM/256GB

28,900.00 ден
27,700.00 денСлични производи

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.