Корисничка поддршка: 02 2772 272


Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB
Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB
Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB
Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB
Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB
Xiaomi Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB

Xiaomi

Poco X6 Pro 5G 12GB RAM/512GB

23,400.00 ден
21,500.00 денСлични производи

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.