Корисничка поддршка: 02 2772 272


Често поставувани прашања

Како можам да порачам производ?

Можете да порачате телефон користејќи ги нашите телефонски броеви, да го посетите нашиот салон, да го прегледате онлајн каталогот и да кликнете на копчето „Порачај“, или пак да ни ја испратите вашата листа на желби заедно со вашиот контакт телефон, за ние да ве контактираме.
Нашиот салон се наоѓа на ул. Борис Трајковски бр.1 локал 16 во нас. Кисела Вода, Скопје, Р. Македонија. Повеќе информации, како и мапа со локација можете да пронајдете на следниот линк.
Нашето работно време е од понеделник до петок, од 10:00 до 20:00 ч. и во сабота, од 10:00 до 16:00 ч.
Нашиот салон не работи во недела, но работиме во сите останати денови од неделата. Сепак, нарачката преку веб сајтот можете да ја направите во секој ден од неделата.
Да, плаќањето со сите кредитни и дебитни картички е возможно.