Корисничка поддршка: 02 2772 272


Apple Vision Pro

0.00 ден

0.00 ден

Дознај повеќе
Apple Vision Pro

One Plus 12R

36,800.00 ден

33,800.00 ден

Дознај повеќе
One Plus 12R

Galaxy S24 Ultra

64,600.00 ден

61,500.00 ден

Дознај повеќе
Galaxy S24 Ultra

Galaxy A55

22,800.00 ден

21,500.00 ден

Дознај повеќе
Galaxy A55

Xiaomi 14

46,100.00 ден

44,900.00 ден

Дознај повеќе
Xiaomi 14

iPhone 15

46,100.00 ден

44,900.00 ден

Дознај повеќе
iPhone 15

iPhone 15 Pro Max

72,000.00 ден

70,700.00 ден

Дознај повеќе
iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro

61,500.00 ден

58,400.00 ден

Дознај повеќе
iPhone 15 Pro

Galaxy S24+

49,100.00 ден

48,000.00 ден

Дознај повеќе
Galaxy S24+

Galaxy S24

41,800.00 ден

40,600.00 ден

Дознај повеќе
Galaxy S24

Apple Watch Ultra 2

47,400.00 ден

46,100.00 ден

Дознај повеќе
Apple Watch Ultra 2
12 месеци гаранција
12 месеци гаранција

со овластен сервис.

Бесплатна достава
Бесплатна достава

за сите нарачки.

16 години
20 години

присутни на пазарот.

Нарачај без ризик
Нарачај без ризик

и додатни трошоци.

Mobelix | Прва Премиум Мобилара

Понуда на неделата

Мобилни телефони

Сервис на сите видови мобилни телефони

Професионално сервисирање на сите видови на мобилни телефони со најсовремена опрема.

Брз сервис на одредени модели на лице место по најниска цена.

servis ekran servis ekran

Екран

servis mreza servis mreza

Мрежа

servis baterija servis baterija

Батерија

servis staklo servis staklo

Стакло

servis zvucnik servis zvucnik

Звучник

servis kopcinja servis kopcinja

Копчиња

servis kamera servis kamera

Камера

servis softver servis softver

Софтвер

Најголем избор

Премиум Мобилни Телефони

Мобилни додатоци

Дознај повеќе

Мобилни додатоци

Последни новости

Сервис: Кога се менува само екран или стакло?

Промена на стакло се врши кога е направена минимална штета на екранот и

LiDAR Sensor: iPhone 12 Pro/Max

Новата серија на iPhone телефони, поточно iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max на задната страна имаат вградено ...

Apple Watch: Eject Water

Како да ја исфрлите водата од внатрешноста на часовникот користејќи ја опцијата "Water Lock"


Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.