Корисничка поддршка: 02 2772 272


Контакт


Поставете ни прашање

Полињата означени со * се задолжителни!


Контакт Телефон

Сервис:

072 666 555

Салон:

070 676 777

077 700 300

02 277 2272

Работно време

Пон. - Пет.

09:00 до 20:00 h

Сабота

09:00 до 16:00 h

Контакт адреса

БОРИС ТРАЈКОВСКИ бр.1 локал 16 Скопје, Р. Македонија