Корисничка поддршка: 02 2772 272


Премиум Мобилара

Прва Премиум Мобилара

Мобеликс Премиум мобилара е опремена со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкраток можен рок да ги решите сите проблеми поврзани со вашиот мобилен телефон.

Денес „МОБЕЛИКС“ ја продолжуваат својата мисија – секогаш да бидат во чекор со новитетите во својата област, нудејќи производи и услуги достапни за секого.

Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara Mobelix Mobilara

Посетете го нашиот Премиум Салон

Мобеликс Премиум се наоѓа на само 900m од срцето на градот (плоштад Македонија) во населбата Кисела Вода во новата зграда „Flatiron“.

Локација: Ул Борис трајковски 1 локал 16.