Корисничка поддршка: 02 2772 272


Побарајте сервис


Потребен ви е сервис?

Професионално сервисирање на сите видови на мобилни телефони со најсовремена опрема.

Брз сервис на одредени модели на лице место по најниска цена.

*Нашиот тим ќе ве исконтактира со потребните информации на мејл или телефон во период од 12/24 часа.

Полињата означени со * се задолжителни!

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.