Корисничка поддршка: 02 2772 272


One Plus 6T: најновото од Oneplus


One Plus 6T: најновото од Oneplus

Во последните неколку години OnePlus се појави како компанија за луѓе кои сакаат телефон кој е брз, сигурен, без bloatware и поприфатлив од големите имиња од Samsung и Apple. 

Најновиот OnePlus 6T постојано ја усовршува таа формула. Верно на традицијата на компанијата за ослободување на нов телефон на секои шест месеци или слично, 6T е за постепено подобрувања во форма на малку поголем екран, помалку досаден изрез, неколку нови трикови на камерата и - најголем - нов скенер за отпечатоци во екранот.


Останати новости

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.