Корисничка поддршка: 02 2772 272


Роденденски Подарок: iPhone 12


Роденденски Подарок: iPhone 12

Мобеликс Премиум Мобилара својот нов салон го отвори на ден 12.12.2018 година во Адора-Флатирон Станбен комплекс. По тој повод, роденденски, на ден 12.12.2020 година подарува нов неотпакуван iPhone 12.

Компанијата Мобеликс е основана 2002 година како увозник и дистрибутер на мобилни телефони и мобилна опрема во Македонија. За краток период стана лидер на македонскиот пазар на мобилни телефони.


https://www.instagram.com/p/CH-N_lrKErm/


Останати новости

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.