Корисничка поддршка: 02 2772 272


Сервис: Батерија Samsung


Сервис: Батерија Samsung

Дали имаш видено како изгледа внатрешноста на една батерија на смарт телефон?

Денес отворивме една батерија од брендот Samsung.

Како таа изгледа и што содржи внатре, погледнете на видеото подолу ...Прв Премиум Сервис во Македонија за смарт телефони и часовници. Повеќе од 20 години искуство. Работа строго со оригинални и квалитетни резервни делови.

Локација: Адора-Флатирон [ Станбен Комплекс ] во населба Кисела Вода, Скопје.


Останати новости

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.