Корисничка поддршка: 02 2772 272


OnePlus 8 Pro


OnePlus 8 Pro

Еден од најпобаруваните смарт телефони во последниот квартал на 2020 година. Моќна спецификација, ултра брзо бежично полнење, неверојатно квалитетен екран како и неговата водоотпорност го прават овој модел конкурентен на пазарот.

Цената со детална спецификација, може да ја погледнете на следниов линк 


Останати новости

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.