Корисничка поддршка: 02 2772 272


Samsung A9: најновото од Samsung


Samsung A9: најновото од Samsung

Samsung Galaxy A9 (2018) е прв смартфон во светот со четири камери. Главната камера има сензор од 24 мегапиксели, вториот е телефото со сензор од 10 мегапиксели, третиот е ултра-широк и има сензор од 8 мегапиксели, а последниот е длабочина камера. 

Другиот хардвер вклучува Snapdragon 660 SOC, 6 GB RAM, 128 свиоци на складирање и 3800 mAh батерија. Телефонот работи со Android 8.0 Oreo.


Останати новости

Бидете во тек со новостите

Останете информирани за сите нови понуди и попусти во нашата Премиум Мобилара.